VISION OCH HISTORIA

INSPIRATION OCH MÖTEN SEDAN 80-TALET

Marknadsföreningen i Jönköping (MiJ) ska vara den ledande och mest inspirerande mötesplatsen inom aktuella och framtidsinriktade marknads- och kommunikationsfrågor i Jönköpingsregionen.

Föreningen, som är ideell, arbetar mot målet att vara regionens största nätverk för människor som har ett intresse för marknads- och kommunikationsfrågor, trender och tendenser. Utifrån våra ledord bidrar MiJ till att ge medlemmarna möjlighet att utbyta erfarenheter, förstärka sin professionalism och kompetens samt mötas, knyta kontakter och umgås under trevliga former.

 

MIJ GENOM ÅREN

Marknadsföreningen i Jönköping (MiJ) är en ideell förening som grundades under tidigt 1980-tal, redan då med marknadsfrågor i fokus. Många spännande föreläsare och föredrag har passerat revy i MiJ:s regi genom åren och föreningen har också medverkat i arbetet med att rikta ljus mot staden Jönköping.

MiJ var en av aktörerna bakom grundandet av FMJ, Föreningen FMJ, Föreningen för Marknadsföring av Jönköping, som numera har blivit Destination Jönköping.

 

MILLENIUMGALAN/JÖNKÖPINGSGALAN

Året var 1999. I festliga Spegelsalen på Stora Hotellet gick den första Milleniumgalan, instiftad av MiJ, av stapeln. Det blev succé. MiJ var den drivande kraften bakom galan under många år, men för några år sedan tog Destination Jönköping över arrangörsrollen i samarbete med Regionförbundet Jönköpings län. Idag är galan mer känd under namnet Jönköpingsgalan, ett årligt event som syftar till att sätta strålkastarljus på människor och företag som gör bra saker i, och för, vår region. Marknadsföreningen är fortfarande en av prisutdelarna på galan. Vi delar ut Guldstickan – Årets marknadsförare.

 

ÅRETS MARKNADSFÖRENING 2001 OCH 2018

Sveriges Marknadsförbund utser årligen ”Årets Marknadsförening”. År 2001 och 2018 gick utmärkelsen till Marknadsföreningen i Jönköping (i konkurrens med landets 29 andra marknadsföreningar), med motiveringen att MiJ har ett starkt varumärke i regionen och att är ett föredöme för övriga föreningar i Sverige.

Senaste kommentarer
    Ads
    Event Search