Guldstickan

Vår ambition är att uppmärksamma och belöna ett framgångsrikt marknadsföringsarbete. Priset har delats ut sedan 1992 till det företag, den organisation, förening eller person i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig.
Det kan vara en stor eller liten kreativ insats som belönas. Det viktigaste är att aktiviteten har lett till en iögonfallande marknadsföring och stor framgång för vinnaren.
PRISUTDELNING GULDSTICKAN 2020

Vinnaren av Guldstickan 2020 kommer att presenteras den 25 november på DoSpace i Jönköping. Läs mer och anmäl dig under event.

NOMINERA VINNARE AV GULDSTICKAN 2021

Nominera det företag, person eller organisation som ni anser under året har gjort den bästa marknadsföringsinsatsen och är en värdig vinnare av det fina priset – Guldstickan. Skicka in ditt bidrag till oss senast 28/11-2021. 3st finalbidrag kommer att utses av en oberoende jury och vinnaren kommer presenteras på Jönköpings Galan 2022.

  ÅRETS MARKNADSFÖRARE, GULDSTICKAN 2019 - Grattis Katrin Bååth AB

  Juryns motivering:

  “Guldstickan belönar ett nyskapande varumärkesarbete som inspirerar människor både i och utanför branschen. Där många andra idéer dör för att de inte orkade hela vägen, där lyckas Katrin Bååth, särskilt under 2019. För när hon väl tar sig en utmaning kopplat till en riktig hög ambition och hantverk, så händer något enastående och vi är nog många som vill prenumerera på vår vinnares kreativitet.”

  Vill ni läsa mer om Katrin och hennes arbete, kika in här: Katrin Bååth AB

  Katrin Bååth årets vinnare av guldstickan

  ”Katrin Bååth är frilansande creative director, art director, eventkreatör och stylist. Hon är en proffsig kreatör med många järn i elden och som ständigt vågar prova något helt nytt så länge det är relevant för Katrin Bååths upplevelsevärld. Under 2019 handlade det om att skapa en egen varumärkesplats – ett showroom, ett galleri, en plats för att nätverka och en plats för nya vänner och bekantskaper. Katrin är nog en av de få som kan välja att endast sälja saker som hon själv älskar, vilket också ger henne besökare från hela landet.”

  VINNARE AV GULDSTICKAN 2018
  Motivering Work System – Årets marknadsförare 2018
  ”Årets vinnare hjälpte juryn att definiera Guldstickans image. För här har vi företaget som gör allt rätt i sin marknadsföring. De har valt att köra på sin egen väg och håller sig stadigt kvar på den, vilket har gett en iögonfallande affärsmässig effekt 2018! Det är lättare sagt än gjort att skapa ett framgångsrikt Employer Brand, inifrån och ut, men årets vinnare har lyckats att involvera hela företaget i sin marknadsföring och är därmed en inspirationskälla för andra.”
  STOLTA VINNARE AV GULDSTICKAN TIDIGARE ÅR

  2017

  Västanhem AB

  2015

  EUROMTB

  2013

  Folktandvården

  2012

  Framtiden AB

  2011

  Flisby AB

  2010

  Bubs Godis AB

  2009

  Moderskeppet

  2008

  Anza AB

  2006

  Aspen AB

  Senaste kommentarer
   Ads
   Event Search