Google Analytics 4

Marknadsföreningen kan nu erbjuda både medlemmar och icke medlemmar möjligheten att få hjälp med att implementera och komma i gång med analys och utvärdering genom Google Analytics 4 innan den gamla versionen, Universal Analytics, fasas ut i juli 2023.

Det är MIJ:s huvudsponsor Team Digtory som håller i coaching-tillfällena enligt följande koncept:

Vi träffas i enskilda arbetsmöten, 2 timmar långa. Vi jobbar tillsammans, helt skräddarsytt efter era behov och utifrån verksamhetens förutsättningar. Förutom en genomgång av Google Analytics 4 så sker en behovsutredning över er analyspark. Ofta brukar det visa sig vid tillfällen som dessa att man även vill ha hjälp även med implementation och koppling mot Google Tag Manager.

Inför arbetsmötet kommer ni få svara på flera frågor för att vår utbildare ska veta var ni befinner er i omställningsresan och kunna anpassa sitt material.

Coachingen kostar 1500 kr för dig som är medlem i MIJ och 2000 kr för dig som icke medlem (ord. pris utbildning, 2500 kr/h)

Boka genom att köpa en biljett nedan. I samband med ditt köp ber vi dig att melja utbildaren Helena på helena@digtory.se för att boka en tid som passar.
Dela det här evenemanget
Evenemangsdetaljer