Henrik Löwenadler HL Design

Nätverksträff på GRO36: Lär dig hur du kan ta hjälp av AI och maskininlärning i marknadsföring med Henrik Löwenadler

Föreläsare Henrik Löwenadler har över 20 års erfarenhet inom IT. Han driver idag bolaget HL Design i Växjö där han ansvarar för SaaS-plattformen WM3. Lär dig mer om hur AI kan underlätta arbetet inom marknadsföring och försäljning. 

 Automation, AI, maskininlärning och Big Data-analyser har länge varit förbehållet de stora IT-jättarna. Men utvecklingen och data-demokratiseringen går framåt i rasande takt vilket gör det möjligt för företag att på allvar dra nytta av tekniken.

 Henrik guidar oss genom de möjligheter som finns och hur ni med integrationer, automation, AI, maskininlärning och Big Data ökar era intäkter och minskar era kostnader inom ramen för er e-handelssatsning. En inspirationsföreläsning där ni får prata lite AI, BI , framtiden, tips och lite kring ert Marketing Automation system och vad det finns för konkreta tips hur man kan arbeta som marknadsförare på ett smart sätt med Marketing Automation, AI och maskininlärning. 

Eventet avslutas med att alla deltagare får möjlighet att spana in FC Productions nya Studio för de som är nyfikna att se! Evelina på FC kommer att guida och prata mer om arbetet med studion.

Upplägg eventet:

07.30 Drop in för frukost och mingel 

08.00 Föreläsning

09.00 – Kolla in FC Production Studio tillsammans med Evelina. 

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett
0,00 kr
Gästbiljett
495,00 kr
Evenemangsdetaljer
  • Start Datum
    oktober 29, 2021 7:30 f m
  • Kategori
  • Återstående biljetter
    Biljetter