Guldstickan Marknadsföreningen

SAVE THE DATE!

Nu är det dags att utse Årets Marknadsförare 2020 och dela ut det prestigfyllda priset Guldstickan. Vi har tre finalister Asecs, Hultsteins och Infobric. I år har vi även hederspris som kommer att delas ut på plats.  Välkomna till Do Space, Jönköping, den  25 november 2021 kl 15.00. Vi börjar med en föreläsning och fortsätter med mat och mingel innan priscermonin.

Asecs
För att genom ett sinnrikt, kreativt och energiskt interagerande mellan digitala kanaler och fysiska upplevelser lyckats hålla siffrorna uppe i en pandemidrabbad verksamhet.

Hulststeins
För insikten att en varumärkesstrategi där genomförandet får genomsyra hela verksamheten kan vända ett företags affärer.

Infobric
För att på ett föredömligt sätt ha genomfört en gemensam varumärkesstrategi för att hålla samman alla företag i en spretande och växande företagskoncern på en tuff marknad.

Program från 15.00

• Mingel
  • Föreläsning
  • Mat & dryck
  • Prisutdelning

Mer info om eventet kommer framöver.

STAY TUNED!

Vi vill passa på att rikta ett extra stort tack till vår huvudsponsor Yellon som gjort det möjligt för oss att genomföra GULDSTICKAN iår!

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett Guldstickan