Guldstickan 2020 – Årets marknadsförare

Nu är det dags att utse Årets Marknadsförare 2020 och dela ut det prestigefyllda priset Guldstickan. Vi har tre finalister Asecs, Hultsteins och Infobric. I år har vi även ett hedersomnämnande som kommer att delas ut på plats.  Välkomna till Do Space, Jönköping, den 25 november 2021 kl 15.00. 

Program 

15.00 Välkomna

15.10 Föreläsning med Bengt Spjuth, VD på Mediaspjuth

15.50 Presentation av finalister

16.00 Mingelpaus med prisutdelning av Hedersomnämnande

16.30 Föreläsning med Mose Haregot, grundare och VD från Society Icon

17.15 Mingel och Mat

ca 17.45 Prisutdelning till vinnaren av Guldstickan 2020

 

Våra talare för eventet: 

Mose Haregot, grundare och VD av Society Icon

Träffa Mose Haregot, grundare och VD av Society Icon. Och hör hur han tror att Influencer Marketing kommer att förändras under 2022. 

Influencer Marketing har varit på de flesta företags agendor länge nu. Många av de mer väletablerade influerarna har utvecklat ett slags kändisskap som fått miljontals människor att följa deras vardag. Däremot visar en nyligen gjord undersökning av det internationella marknads- och dataundersökningsföretaget Savanta att autenticitet är högst upp på listan för vad konsumenter vill se på sociala medier. Detta har bolaget Society Icon tagit fasta på då deras affärsidé helt bygger på att göra ”normala människor” och privatpersoner till influerare. 

Mose kommer att berätta om hur man mest effektivt och strategiskt inkluderar Influencer Marketing som en del av mediamixen och hur han tror att Influencer Marketing kommer att förändras under 2022.

Träffa Mose Haregot, grundare och VD av Society Icon, föreläsare Marknadsföreningen Jönköping 2021

Society Icon startade i Moses Kök 2017 med en vision byggd på att den enskilda individen är framtiden av hela mediaindustrin och att allas röst räknas. Sedan starten 2017 har man öppnat kontor i Sverige, Danmark, Norge och Storbritannien och i Q1 öppnar upp i USA. Med kunder som H&M, Klarna, Hemtex, Spotify, ICA Group, Puma, Rebook, artister, skapare och musikfestivaler, strävar Society Icon efter att omdefiniera vad media och marknadsföring handlar om – baserat på äkta, ömsesidiga intressen och värde för alla inblandade. 

Bengt Spjuth, VD på Mediaspjuth AB

Bengt Spjuth kommer att påminna oss om hur marknadsföring har förändrats de senaste 10 åren, men också vad han tänker om framtiden. Som talare kommer Bengt ta upp hur budskapen skiljer sig över tid och hur marknadsföring förändrats i stort. Han kommer också prata om influencer marknadsföring och om det är här för att stanna. Vad tror ni?

Bengt Spjut Guldstican 2020 talare
Bengt har över 25 års erfarenhet av marknadsföring och jobbar idag som VD på företaget Mediaspjuth. Mediaspjuth är en byrå som fotar, filmar, skapar webb, tar fram magazin, skapar contentmarketing osv. Jobbar med flertalet stora varumärken men engagerar sig också i föreningar.

Våra tre finalister till Guldstickan 2020:

Asecs

Motivering från juryn:

“För att genom ett sinnrikt, kreativt och energiskt interagerande mellan digitala kanaler och fysiska upplevelser lyckats hålla siffrorna uppe i en pandemidrabbad verksamhet.”

Hulststeins

Motivering från juryn:

“För insikten att en varumärkesstrategi där genomförandet får genomsyra hela verksamheten kan vända ett företags affärer.”

Infobric

Motivering från juryn:

“För att på ett föredömligt sätt ha genomfört en gemensam varumärkesstrategi för att hålla samman alla företag i en spretande och växande företagskoncern på en tuff marknad.”

 

Våra sponsorer för eventet:

Vi vill passa på att rikta ett extra stort tack till vår huvudsponsor Yellon och Almi som gjort det möjligt för oss att genomföra GULDSTICKAN iår!

 

                         

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett Guldstickan
0,00 kr
Gästbiljett Guldstickan
495,00 kr
Evenemangsdetaljer
  • Start Datum
    november 25, 2021 3:00 e m
  • Kategori
  • Återstående biljetter
    Biljetter