Kjell Dahlin MIJ

Popretorik med Kjell Dahlin

Den här föreläsningen förankrar kunskapen om retorik med tydliga och relevanta övningar i den verklighet de flesta kursdeltagare lever i – näringslivet.
Välkommen på frukostföreläsning. Vi träffas på Rum 5 eventstudio i centrala Jönköping www.rumfem.se

Sagt och gjort, föreläsare Kjell demonstrerar upplevelsekommunikation som övertygar. Den lär dig relevanta retorikkunskaper som omgående kan användas i yrkeslivet.

Föreläsare Kjell Dahlin är fil kand i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Framförallt är han just inspiratör & föreläsare – och inspirerar kring attityd, arbetsglädje och kundbemötande. Föreläsare Kjell är också grundaren och VD av den mjuka retorikbyrån Popretorik. Det var hans längtan efter en retorikutbildning som inte bara tjatade om gamla greker och korvstoppade akademisk terminologi i kursdeltagarnas skallar som fick honom att skriva boken Popretorik.

Specialerbjudande MiJ – Bokpaket med 3st böcker endast 300sek ex moms (6% bokmoms)

Passa på att beställa Kjell’s bokpaket, ordinarie pris 490:- garanterat uppskattad läsning i höstmörkret.
Maila din beställning till: marknadsforeningenjonkoping@gmail.com

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett