Föreläsningen hålls på engelska.

E-handelns framtid med Adele Berndt

E-handeln erbjuder dig som konsument i får du många alternativ och ett brett utbud av produkter. Amazons inträde på den svenska marknaden har väckt stor uppmärksamhet på grund av antalet svenska besökare på Amazons webbplatser. Pandemin har också påverkat tillväxten och utvecklingen för e-handlarna.

Fokus för denna föreläsning är att förstå effekterna av både Amazon och pandemin på konsumentbeteende och på lokala små och medelstora företag den närmaste tiden. Med tanke på detta, vad ska företag överväga att göra, som en del av sin marknadsföringsstrategi?

Om Adele

Adele Berndt är docent vid Jönköping International Business School (JIBS) och forskare vid Gordon Institute of Business Science (GIBS) vid University of Pretoria. Hennes forskning fokuserar på skärningspunkten mellan konsumenter och varumärken i olika produkt- och tjänstekontexter. Hon har författat artiklar som förekommer i olika tidskrifter för marknadsföring.

Hon har föreläst om tjänste-marknadsföring och konsumentbeteende. Hon har också presenterat många internationella konferensartiklar och redigerat ett antal böcker inom marknadsföring. Adele är medlem i Academy of Marketing Science och sitter i styrelserna för olika akademiska tidskrifter. Adele är född och uppvuxen i Sydafrika och flyttade till Sverige 2012.

Dela det här evenemanget
Anmäl mig som medlem
Jag vill köpa en gästbiljett
395kr