FAQ

Här hittar du svar på de flesta av de frågor du kan tänkas ha om MiJ och ditt medlemskap hos oss. Skulle du mot förmodan inte hitta det svar du söker – hör av dig till oss!

FRÅGOR OCH SVAR

Våra medlemmar är personer som är verksamma inom marknadsföring, kommunikation eller försäljning och de flesta bor i Jönköping med omnejd. Ett mängd yrkestitlar i små, medelstora och stora företag, såväl som myndigheter och skolor, finns bland medlemmarna.

Nej. Ditt medlemskap är personligt, men din arbetsgivare kan stå för kostnaden för ditt medlemskap. Skulle du byta arbetsgivare följer medlemskapet dig som individ. Glöm dock inte att meddela dina nya kontaktuppgifter till oss via mina sidor.

Enklast gör du det genom att logga in. Inloggningsuppgifterna får du när du registrerat dig.

Du anmäler dig via formuläret på den programpunkten du vill gå på. Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post. Tid och plats meddelas i inbjudan. MiJ-frukostarna äger oftast rum kl. 07.30–09.00. Frukost står framdukad från 07.15. Kom i tid så att du hinner äta och mingla! Information om träffar och aktuella aktiviteter hittar du alltid under Evenemang.

Vi har två tillfällen per år då medlemmar kan ta med en vän på ett event, oftast i maj och november. Håll utkik på vår hemsida eller i våra sociala kanaler!

Om du är anmäld och blir sjuk, kan en kollega eller vän gå i ditt ställe – men glöm inte att meddela detta.

Alla anmälningar till MiJ:s event är bindande och debiteras om ingen avanmälan skett i de fall aktiviteten kostar något. Avanmälan ska ske senast 24 timmar innan träffen per mail till marknadsforeningen@gmail.com
Har du en kollega eller vän som kan komma i ditt ställe går det bra, men glöm inte meddela oss.

Då blir vi jätteglada. Kontakta oss på marknadsforeningen@gmail.com så får du mer information. Eller ta en direktkontakt med någon i styrelsen.

Det finns 30 marknadsföreningar i Sverige. Våra närmaste grannföreningar finns i Gnosjöregionen, Kronoberg, Kalmar, Borås och Östergötland. Gå in på Sveriges Marknadsförbunds hemsida (www.svemarknad.se), där finns samtliga föreningar.

Ja, som medlem i MiJ kan du också delta i aktiviteterna hos de andra lokalföreningarna runt om i landet och betalar medlemspris om detta debiteras för aktiviteten. Observera att all anmälan etc. går via respektive förening.

Senaste kommentarer
    Ads
    Event Search