Välkommen till en MiJ-frukostseminarium Där ABB Robotics i Jönköping (Fd SIVA) öppnar sina lokaler för er. Martin Skyborn, global produktmarknadschef berättar om SVIA’s varumärkesarbete som under 2015 förnyades och bland annat har prisats med Svenska Publishingpriset 2016 för bästa B2B-hemsida och 2:a priset för bästa produktkatalog samt utmärkelsen “Guldstickan 2017 – Årets marknadsförare i Jönköping” som delas ut av Marknadsföreningen i Jönköping.

Under frukostseminariet kommer Martin Skyborn bland annat att lyfta fram hur SVIA:

  • Skapade ett digitalt och starkt varumärke som sticker ut i en annars traditionell bransch
  • Tog oss från att vara ”svenska mästare” på robotbaserad maskinbetjäning till att bli världsmästare inom vårt område
  • Har lyckats skapa en unik företagskultur bland våra medarbetarna och hur detta har hjälpt oss att bygga långvariga relationer med kunderna
  • Framgångsrikt integrerade ett marketing automation-system som förser vår säljkår med leads och hur viktigt inbound- och content marketing är för att lyckas.

Ta del av vår spännande resa från att vara det lilla lokala företaget SVIA i Hovslätt till att idag ha fabriker i Sverige, Thailand och USA och vara en del av ABB med en global marknad.

Och om ovanstående inte lockar er så är ni välkomna enbart för att se våra häftiga robotar i fabriken och få höra hur framtidens fabrik kommer att se ut.

 

Information om eventet – ÖPPET

Datum och tid: 29/8 kl. 7.30.
Plats: Lidstorpsvägen 12, 556 28 Jönköping

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i Marknadsföreningen, 250 SEK för icke-medlemmar.

Observera att anmälan är bindande och att en kostnad på 120 SEK faktureras dig som uteblir, oavsett medlemskap eller ej. 

Dela det här evenemanget
Evenemangsdetaljer