Då var det dags för Jönköpingsgalan år 2019!

Vi på MIJ är självklart på plats och kommer att dela ut Guldstickan som är priset för årets marknadsförare.

Program:

18 januari: Årets digitala ledare

19 januari: Årets goda kraft

21 januari: Årets internationella utmanare  och Årets event- och mötespris

22 januari: Årets innovation i Jönköpings län

23 januari: Årets turismpris

24 januari: Årets initiativ

25 januari: Årets marknadsförare, Guldstickan

26 januari: Årets idrottsprestation samt helsida i JP.se med alla nominerade

De nominerade är:

”Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att omfatta ett 60-tal butiker. Under 2018 lanserades även Second hand på nätet. Med nytänkande och med en lekfullhet till att göra ”gamla” saker redo att älskas igen sätter dem en tonalitet och design i all kommunikation anpassat till flera digitala enheter. Det känns både fräscht och angeläget för den tid vi lever i.”

”För andra året i rad har Jönköping Marathon med en stadig ökad räckvidd bevisat att Jönköping är redo för nästa lopp. De har lyckats skapa uppmärksamhet genom en träffsäker marknadsföring med fokus på upplevelsen på plats som överträffar förväntningarna.”

”I en bransch som ofta är produktfokuserad har Work System modet att sticka ut och vara annorlunda. Med ett tydligt och konsekvent genomförande av sitt identitetsbygge har de lyckats skapa en framgångsrik skalbar affärsmodell vars kommunikation engagerar och är högst relevant för tänkt målgrupp.”

Frågor om eventet? Hör av er till FC Event, Evelina Hjalmarsson, projektledare av Jönköpings Galan, https://www.jonkopingsgalan.se/kontakt/

Hoppas vi ses där

/Styrelsen

Dela det här evenemanget
Evenemangsdetaljer