Äntligen – Som vi har väntat, vi kommer att kunna presentera Johannes Gustavsson som kommer att föreläsa om “Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen”

Väl mött!/Styrelsen

Sagt om Johannes:
 
Johannes är ett underbarn på sociala medier. Det som skiljer honom från många andra i hans generation är att han både är en briljant utförare, och kan förklara sina hemligheter för andra.” – Martin Borgs
 
Johannes är en digital stjärna med stor passion som har unik kompetens inom ett allt viktigare ämnesområde inom kommunikation. En riktig framtidsstjärna, helt enkelt.” – André Assarsson
 

Sagt om föreläsningen:

Johannes är inte bara kunnig om trender inom sociala medier och generationen som vuxit upp med influencer som mesta kunskapskällan – han är själv del av trenderna. Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn. Ett seminarium med Johannes ger insikter och förståelse. Den nya sättet att leva påverkar oss alla. Det bevisar Johannes på ett trovärdigt och inspirerande sätt.” 
– Anna Bostam, Creuna Malmö

Hur lever unga sina liv på nätet? Rätt person att svara på den frågan är Johannes Gustavsson. Hans storhet ligger i en unik kombination av att själv vara ung, arbeta med den sociala generationen som målgrupp och ha en fantastisk förmåga att föreläsa. Genom sitt engagemang och sin kunskap får han publiken att både skratta, förundras och lära sig om en värld som de flesta vuxna inte har insikt om. Som uppdragsgivare vill jag också framhålla att Johannes är mån om att förbereda sig inför sin föreläsning genom att lära känna publiken/organisationen han ska föreläsa för. Det är inte alla föreläsare som tar sig den tiden. Vi kan varmt rekommenderaJohannes Gustavsson till föreläsningar om vad unga gör på nätet.” 
– Frida Engman, Sveriges Läromedelsförfattares Förbund
Dela det här evenemanget
Evenemangsdetaljer