Henrik Löwenadler HL Design

AI och framtiden inom marknadsföring – workshop

Föreläsare Henrik Löwenadler har över 20 års erfarenhet inom IT och driver idag bolaget HL Design. Var med på hans workshop och lyssna och lär dig mer om hur AI och automation kan underlätta arbetet inom marknadsföring.

Utvecklingen inom automation och AI går framåt och företag i alla storlekar kan dra nytta av tekniken. Lär dig hur du kan hitta lösningar för att få en modern e-handel. Behovet av en väl utvecklat e-handel är stor och ett måste för moderna affärer. 

Henrik guidar oss genom de möjligheter som finns kring integrationer, automation, AI och maskininlärning. Lär dig hur ni kan minska era kostnader inom ramen för er e-handelssatsning. Följ med på en inspirationsföreläsning som garderar er för framtiden. Här kan du få tips kring ert Marketing Automation system och hur man kan arbeta som marknadsförare på ett smart sätt.

Eventet avslutas med att alla deltagare får möjlighet att spana in FC Productions nya Studio för de som är nyfikna att se! Evelina på FC kommer att guida och prata mer om arbetet med studion.

Torsdag 21 april, kl. 9.00 – 12:00

plats: Digtory, Kompanigatan 7, 553 05 Jönköping

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett
0,00 kr
Gästbiljett
495,00 kr
Evenemangsdetaljer
  • Start Datum
    april 21, 2022 7:30 f m
  • Återstående biljetter
    Biljetter