Årets superevent är digitalt!

Det blir en förmiddag fylld av matiga föreläsningar och seminarium.

Redan nu kan vi avslöja några av föreläsarna:

Kjell Dahlin – Popretorik

Den här föreläsningen förankrar kunskapen om retorik med tydliga och relevanta övningar i den verklighet de flesta kursdeltagare lever i – näringslivet.

Sagt och gjort, föreläsare Kjell demonstrerar upplevelsekommunikation som övertygar. Den lär dig relevanta retorikkunskaper som omgående kan användas i yrkeslivet.

Föreläsare Kjell Dahlin är fil kand i retorik och har 25 års erfarenhet av kommunikationsfrågor i näringslivet. Framförallt är han just inspiratör & föreläsare – och inspirerar kring attityd, arbetsglädje och kundbemötande. Föreläsare Kjell är också grundaren och VD av den mjuka retorikbyrån Popretorik. Det var hans längtan efter en retorikutbildning som inte bara tjatade om gamla greker och korvstoppade akademisk terminologi i kursdeltagarnas skallar som fick honom att skriva boken Popretorik.

Rikki Petrini – Brand remix

Ricki är en av Sveriges vassaste talare.  Hennes sträcker sig från publicist (Metro) till kundsidan (Procter & Gamble). Idag jobbar hon som Head of Content Studio på Mediekompaniet.

I den här föreläsningen tar hon upp digital marknadsförings 5 bäst bevarade hemligheter. New Normal, Cancel Culture och Slow Social – jag tar upp fenomenen som trendar inom kommunikation och pratar om individens digitala integritet.

Mikael Jansson – Det fygitala mötet

Fysiskt eller digitalt, varför välja? Fygitala mässdeltaganden har kommit för att stanna, det vill säga deltaganden där utställaren tar hjälp av teknik för att lyfta mötesupplevelsen. IR, AR, 3D, hologram etc. Möjligheterna är obegränsade och det enda vi säkert vet är att tekniken kommer att fortsätta att både utveckla och utvecklas. Idag handlar det inte om att välja mellan digitala eller fysiska möten. Idag gäller att kombinera.

Mikael Jansson har sina rötter i mässbranschen och är sedan mer än 30 år tillbaka vd på Fairlink som är Nordens ledande analys och utbildningsföretag för mäss- och evenemangsbranschen. Bland kunderna finns majoriteten av Sveriges Topp-50 mässor samt mängder av utställare. Mikael är en internationellt uppskattad föreläsare och författare. Mest känd är boken Mässguru som översatts till flera språk och sålts i över 50 000 ex, vilket har gjort den till världens genom tiderna mest sålda mässbok:

Adel Berndt – E-handelns framtid

 

 

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett
Gästbiljett Supereventet
995kr
Evenemangsdetaljer
 • Days
  Hours
  Min
  Sec
 • Start Datum
  april 15, 2021 8:00 f m
 • Slutdatum
  april 15, 2021 12:00 e m
 • Status
  Kommande
 • Kategori
 • Återstående biljetter
  Biljetter