Sandra Stina hos MIJ

Den 6 september kick-startar vi MIJ höstprogram med föreläsning och frukost på Frimans Café och Bistro.

Vi ska få lyssna till Sandra-Stina Vesterlund som har en lång och industrinära erfarenhet av hållbar affärsutveckling. I roller som vd, styrelseledamot och ordförande har hon varit nära involverad i flertalet bolagsresor. Något som bland annat belönats med utmärkelsen ”Årets tillväxtprofil 2021” för insatserna som vd för Doxa Plast i Värnamo. Stor del av Sandra-Stinas expertis – och även hjärta – finns inom den svenska tillverkande industrin. Här har hon stor förståelse för vilka utmaningar som finns gällande hållbarhet för företag och vilka åtgärder som krävs för att framtidssäkra branschen.

I sina föreläsningar ger Sandra-Stina Vesterlund värdefulla insikter om hållbar affärsutveckling, ekonomisk hållbarhet för företag och digitalisering inom industrin – för att hjälpa er att hålla er konkurrenskraftiga och möta kraven från morgondagens konsumenter.

Under 30 minuter kommer ni få nya insikter i hur marknaden för hållbara initiativ kommer förändras samt varför varumärket kommer att stå i centrum.

Nyligen utsågs Sandra-Stina till en Sveriges 100 mest populära föreläsare (https://eventeffect.se/forelasare/topp100-sveriges-popularaste-forelasare-och-moderatorer-2022-sandra-stina-vesterlund).

Missa inte detta tillfälle!

Varmt välkomna!

/MiJ styrelsen

Dela det här evenemanget
Medlemsbiljett
0,00 kr
Gästbiljett
495,00 kr
Evenemangsdetaljer
 • Start Datum
  september 6, 2022 7:30 f m
 • Slutdatum
  september 6, 2022 9:00 f m
 • Status
  Utgånget
 • Kategori
 • Återstående biljetter
  Biljetter
 • Attendees
  11 Attendees