Vinnare av guldstickan år 2021 Expoduluterum

Nu är det äntligen dags att besöka år 2021 års vinnare av Guldstickan.

Vi ska besöka Expodul Uterum AB i Forserum. Där ska vi få ta del av deras framgångsrecept samt få en vandring genom fabriken och äran att få lyssna till familjeföretagets VD, Tommy Thyselius.
De vann med motiveringen:

Musen som röt!
Man ska inte behöva vara stor med fet marknadsbudget för att nå fram, sade man sig. Så på en redan trång scen full av stora stjärnor har man nu med liten budget och stort mod tagit en lysande plats. För modet att i grunden förändra sin affärsmodell, att tala direkt till konsumenten, förbi återförsäljaren.
Det har blivit en bra affär för alla. Det som gjorts i de digitala rummen har dubblerat omsättningen av de fysiska rummen.

Du som medlem bokar din plats kostnadsfritt och för er som inte är medlemmar än finns våra gästbiljetter!

Vill du bli medlem? Hör av dig till oss på info@marknadsforeningen.org.

Varmt välkomna!

MIJ Styrelse