Visste du att en ej tillgänglig webbplats kan göra det omöjligt för 30% av din målgrupp att ta till sig ditt innehåll?

Att jobba medvetet med tillgänglighetsanpassning av din webbplats är därför inte bara rätt sak att göra, det är också affärskritiskt och snart även legalt betvingat.

Vi kommer att reda ut begreppen, visa hur du jobbar med tillgänglighet och även försöka slå hål på den största myten: Tillgänglig webb är tråkig webb.

Vi vill även passa på att prata om en annan faktor när det kommer till hållbar webb: miljövänlig design. Digitala tekniker och produkter står nämligen för 3,7% av de globala utsläppen, jämfört med flygindustrin som står för 2,5%.
Och det finns saker att göra för att hjälpa till att hålla ner den siffran. Det kommer vi prata mer om.

Välkomna till Frimans Café & Bistro kl. 7.30.

Har ni frågor? Hör av er till oss på info@marknadsforeningen.org
Varmt välkomna
MIJ styrelse