Tendensdagen & Årets Marknadschef 2015

Tendensdagen-Mij
2015-10-1508:00

Tendensdagen

Den 15 oktober är det dags för Tendensdagen 2015, då även Årets Marknadschef utses.

Hur hittar du som marknadsförare och kommunikatör rätt bland nya kanaler och ett öronbedövande brus? På Tendensdagen den 15 oktober får du en inblick i framtidens konsumtionsmönster och medievanor, både på hemmaplan och internationellt.

Det bjuds på ett digert program med progampunkter som med bl.a.

Marketing Manager 3.0 – helt nya förutsättningar
Nå ut genom gamification
The top ten media trends that consumers don´t even know about
Dessutom: ät gott, mingla med branschkollegor och se Årets Marknadschef koras.

Tendensdagen arrangeras av Sveriges Marknadsförbund och Marknadsföreningen i Stockholm. Som medlem i MiJ får du 1 000 kr i rabatt på biljettpriset.

Se hela programmet och anmäl dig här!

Tävla och vinn 2 st biljetter till Tendensdagen!

En person saknas till paneldebatten som Katarina Strömberg, chefredaktör på Internetworld kommer att hålla på tendensdagen den 15 okt. Vem är det?
Peder Bonnier, KIT, Karin Zingmark, Microsoft Sverige, Johanna Frelin, Hyper Island, Sam Rihani, Facebook, Frida Lundh, Schibsted.

Mejla ditt svar till info@marknadsforeningen.org Glöm inte att även motivera varför just du vill gå på Tendensdagen.

Vinnaren utses av en jury bestående av medlemmar från MiJ:s styrelse och underättas per e-post.