Sara Berglund- Årets framtidschef 2014

Sara Berglund- Mij
2015-02-0307:30

Mij

Hur kommunicerar du i förändring och hur får du människor att agera som i den nya visionen innan ni är där? Och vad är egentligen ditt bolags monkey index?

Att arbeta med ett kommunikativt ledarskap kan man göra på många sätt, här kommer ett ärligt exempel på hur man kan göra i praktiken. Vi välkomnar dig till en frukost som kanske kan räta ut några av frågetecknen.

Vi lyssnar till Sara Berglund, Area Manager på Semcon. Sara har arbetat som Nordisk marknadschef och utnämndes till Årets Framtidschef 2014. Hon har dessutom spelat i svenska landslaget i volleyboll och seglade som 14-åring t&r till Västindien.

Arrangemanget är kostnadsfritt för dig som är medlem i Marknadsföreningen. Anmäl ditt deltagande senast den 26 januari. Frukosten står framdukad från kl. 07.15.

Har du en kollega eller vän som funderar på att bli medlem? Välkommen att ta med hen som gäst utan kostnad på en träff, så får han/hon en chans att se att MiJ är något för dem. OBS! Ange namn och kontaktuppgifter till ev. gäst vid anmälan.

Välkommen!