Oscar Alm- Jajja Communications

Jajja- Mij
2015-01-2007:30

Stora hotellet

Den här frukosten kommer Oscar Alm från Jajja Communications lära oss steg för steg hur man lyckas på nätet. Att synas på Google är grunden för alla framgångsrika digitala affärer. Nästa steg är att göra besökaren till kund. Oscar kommer att lära oss grunderna om hur vi ökar vår synlighet på Google. Sedan gäller det att ta hand om besökarna på bästa sätt för att maximera antalet affärer.

Med över 10 års erfarenhet av sökmotoroptimering är Oskar en av Sveriges mest populära föreläsare inom onlinemarknadsföring. Han är erkänt kompetent på redaktionellt tänk för sökmotorer och har hållt i flera utbildningar samt seminarier i ämnet under åren.

Jajja Communications är en av de största sökmotormarknadsförarna på den svenska marknaden. Bolaget grundades år 2000 har idag ca. 80 anställda, inkl. verksamheten i Dubai. Jajja är specialiserade på att leverera fler affärer till sina kunder genom sökmotoroptimering, sponsrade länkar och konverteringstjänster. Jajja arbetar tillsammans med ett stort antal partners såsom Eniro®, webbyråer, mediebyråer, internetkonsulter och webbhotell för att skapa starka och långsiktiga relationer till sina kunder.

Arrangemanget är kostnadsfritt för dig som är medlem i Marknadsföreningen. Anmäl ditt deltagande senast den 15 januari. Frukosten står framdukad från kl. 07.15.

Gäster är välkomna utan kostnad på en träff. OBS! Ange namn och kontaktuppgifter till ev. gäst vid anmälan.

Välkommen!