Webinarium med Johan Dahl: Sälj mindre, dubbla din försäljning

2020-05-2808:00

Online, via webbmötesverktyget Microsoft Teams

Sälj mindre, dubbla din försäljning

Äntligen är det dags att välkomna Johan Dahl till oss på Marknadsföreningen i Jönköping den 28 maj.

Med koden MIJ2020 deltar du kostandsfritt!

Han ska ta med oss på en resa, minst sagt. Förra året blev Johan en av Sveriges mest populära talare och han är expert på personligt ledarskap.

Alla kommunicerar, påverkar och övertygar vi för att komma överens med andra människor. Men traditionella säljmetoder håller inte lika bra längre. I snabbare förändring behöver vi ändra vårt sätt att kommunicera säljande för att matcha kunderna.

I den här föreläsningen kommer vi att få en rejäl dos av inspiration och konkreta tips om:
  • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare!
  • Vi tar upp tre vanliga hinder som gör att försäljningen inte lyfter som den borde
  • Nycklar till framgång – hur skapar du det?
  • Steg för steg: Så bygger du en modern säljprocess som hjälper dig att sälja mindre och dubbla din försäljning.

Johan kommer även gästa oss i höst för en uppdragsutbildning. Ni kan redan nu gå in och boka er plats: Onsdagen den 23 september 2020 kl. 9.00-16.30

Föreläsningen sker online via webbmötesverktyget Microsoft Teams. En deltagarlänk skickas ut innan föreläsningens start till anmälda deltagare.