MIJ Uppdragsutbildning: Sälj mindre, dubbla din försäljning med Johan Dahl

2020-09-3009:00

Vi återkommer om plats!

Sälj mindre och dubbla din försäljning!

Säljseminarium med inspiration och konkreta verktyg för resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

11 steg till ökad försäljning

Först en heldag där du får ta del av såväl nyheter som beprövade metoder som hjälper dig bli bättre i konsten att påverka andra både på jobbet och privat, d.v.s. sälja dina idéer, produkter och tjänster.

Vad får du på seminariet?

• Nya perspektiv och gamla sanningar – öka effekten av din kommunikation!
  • 3 vanliga hinder till ökad försäljning – varför lyfter det inte ”på riktigt” och vad kan du göra åt det?
  • Framgångsfaktorer – hur gör de allra bästa – enskilt och i team?
  • Målstyrning – när du vet vart du ska är det enklare att välja väg
  • Steg-för-steg – så skapar du säljprocessen som känns mindre ”säljig”

Sedan 10 veckors uppföljning med en fokusuppgift i veckan så att du på egen hand går från ord till handling och steg för steg ökar dina resultat – med resultatgaranti! Uppföljningsuppgifterna består av konkreta övningar och verktyg att omsätta i din vardag vilket garanterat kommer att ge dig nya resultat. Vi går igenom det mesta under seminariet så du kommer att känna igen varje moment. När du sedan ges möjlighet att praktisera i din egen miljö kommer du att uppleva resultaten – på riktigt. Då vet du hur värdefull utbildningen verkligen blir för dig.
Undersökningar visar att bara 8-12% av de som deltar i traditionella säljutbildningar får nya resultat och förändrar sina beteenden. Därför är upplägget på den här utbildningen annorlunda och därför får du en oslagbar resultatgaranti. Om du genomför samtliga uppföljningsuppgifter enligt rekommendation och säljresultaten ändå inte ökar återbetalas kursavgiften i sin helhet. Kan du få en bättre garanti?

För vem?

För dig som har kundkontakter eller arbetar med påverkan internt eller externt och vill ha bättre genomslag i din kommunikation; sälja mer eller bättre, fler och nöjdare kunder, etc.

Sagt av deltagare

• Jag har efter kursen med Johan haft stor framgång. Denna fantastiska start är mycket beroende på den KICK som jag fick av Johans kurs! Ett stort tack!!
  • Jag har genom att tillämpa dina tips ringt två samtal som redan betalt hela utbildningen!
  • Kursen blev inte alls som jag förväntade mig – det var mycket bättre!
  • Måste säga att detta är den absolut bästa utbildning jag genomfört på länge!
  • Efter 16 år som säljare hävdar jag att man har alltid nytt att lära. Det jag tog med mig från utbildningen gav resultat direkt vid ett kundbesök; kundens tanke – en affär på ca 25 000 kr, kundens accept – 120 000 kr! Man bugar och ger dig historien. Tack ska du ha!
  • Du är mycket skicklig på att blanda med roliga, träffsäkra anekdoter. Det blir tydligt och greppbart. Du bjuder även på dig själv – gör det personligt. Grymt!

Medlemserbjudande

Som medlem i MIJ kan du och en vän delta 2 för priset av 1 när ni anmäler er. Det räcker att du som anmäler är medlem.

Medlemspris: 5800 kr/person exkl moms.

Ordinarie pris: 7800 kr/person exkl moms

Anmäl dig nu via e-post johan@jdu.se eller per telefon 0709-10 43 00

Denna utbildning faktureras av kursledaren.