2020-03-1807:30

GRO36, Huskvarnavägen 82, Jönköping

En av Sveriges vassaste kvinnliga talare besöker oss på MIJ, Marknadsföreningen i Jönköping.

Om Ricki:

Ricki Petrini jobbar till vardags med svensk lokalmedia på Mediekompaniet i Stockholm och föreläser över hela landet. Som journalist i grunden har storytelling alltid varit en nyckelingrediens i hennes vardag. Som kommunikatör förespråkar hon nu vikten av trovärdig kontext och autenticitet i det digitala ekosystemet. Föreläsningen ”Brand Remix” handlar om att omvärdera den klassiska marknadsmixen och ge den en modern tvist.

Takeaways:

• Socialt kapital
  • Digitalt ägarskap
  • Målgrupps-triggers
  • Att äga ett ämne
  • Hållbara ”sägningar”

Här kan ni läsa lite mer om själva föreläsningen genom att klicka på “Brand Remix” här.

Hoppas vi ses/Styrelsen

Lägg till i kalendern 2020-03-18 07:30 2020-03-18 09:00 Europe/Stockholm MIJ Frukostevent 18/3 med Ricki Petrini Brand Remix – en helt ny version av digital kommunikation Ett evenemang av Marknadsföreningen i Jönköping GRO36, Huskvarnavägen 82, Jönköping Marknadsföreningen i Jönköping linus@redcapesit.se

Köp gästbiljett

Köp årsmedlemskap