MiJ-frukost om produktplacering med In Between

Peter Carnello & Pernilla Westberg
2014-11-0407:30

Stora hotellet

Konsumenter blir allt mer reklamtrötta och utsätts ständigt för nya budskap. Att därför försöka nå människor när de är motiverade och öppna för nya intryck är InBetween´s stora målsättning. Att se en bra film, tv-serie eller sin favoritartist uppträda är exempel på sådana sammanhang och här är möjligheterna att bygga varumärke oändliga.

Välkomna att lyssna till Peter Carnello, grundare av InBetween Entertainment, Stockholm och hans kollega Pernilla Westberg, som båda har en lång och gedigen erfarenhet och kunskap inom sitt område att sammanföra näringslivet med film, tv och musik och hur du aktiverar ditt varumärke inom nöjesindustrin. Det kan handla om produktplacering, event, sponsring, artistsamarbeten, brandade musikprodukter, musik syncar eller merchandise. Lösningarna är individuella, men grundinställningen densamma: Att kopplingen mellan varumärket och nöjesmediet ska bygga på gemensamma värden. Produktplacering är här för att stanna!

InBetween har jobbat med flertalet större framgångssagor, bl.a. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Solsidan, Jägarna, Lilla Jönssonligan, Hamilton, Noll Tolerans, Livvakterna, Den Tredje Vågen, Jägarna m.fl.

Arrangemanget är öppet för dig som är medlem i Marknadsföreningen och ev. gäst. Frukosten står framdukad från kl. 07.15. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmäl ditt deltagande till anmalan@marknadsforeningen.org senast den 29 oktober.

Välkommen!

Efter att ha produktplacerat sig själv lämnade Torbjörn över ordet till Peter Canello från InBetween. Peter och InBetween har jobbat med produktplacering i mer än 20 år och har mer än 50-talet storfilmer på kundlistan. Peter menar att produktplacering rör oss alla i högsta grad – vi ser det varje dag, utan att ens reflektera över det. Och efter 20 år har metoderna förfinats och förbättrats.Från att förr ha varit väldigt tydligt och synligt, är det i dag vardagsmat i, i stort sett, varje större filmproduktion eller TV-serie. Men numera är produkterna inskrivna som naturliga delar del i manuset, scenerna, samtalet och den historia som ska berättas.