MiJ-frukost med Destination Jönköping

Destination Jönköping- MiJ
2016-12-0107:30

Destination Jönköping

Sedan drygt ett år är Destination Jönköping ett av kommunen helägt dotterbolag. Hur arbetar de med att marknadsföra Jönköping som destination för att få fler att besöka oss?

Den här frukosten får vi besök av Destination Jönköpings VD, Patrik Olderius, som kommer att berätta hur och på vilket sätt man arbetar med att skapa en turist-, mötes-, och evenemangsdestination som håller över tiden. Och vad som påverkar om man lyckas eller ej.

Arrangemanget är kostnadsfritt för dig som är medlem i Marknadsföreningen. Anmäl ditt deltagande senast den 25 november. Frukosten står framdukad från kl. 07.30.

Har du en kollega eller vän som funderar på att bli medlem? Välkommen att ta med hen som gäst utan kostnad på en träff, så får han/hon en chans att se att MiJ är något för dem. OBS! Ange namn och kontaktuppgifter till ev. gäst vid anmälan.
Välkommen!

Frukostvärd: Gränslösa möten201