MIJ AW den 12/6 med Anna-Karin Lingham som ska prata om Ambassador Branding

2019-06-1216:30

Kulturhuset Spira Jönköping

Välkomna till MIJ AW, den 12/6 – Vi lyssnar till Anna-Karin Lingham

Ambassador branding – en nyckel till både kundnytta, lönsamhet och arbetsglädje

Anna-Karin Lingham har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar, Apotek Hjärtat och Björn Borg.

Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare. Hon har skrivit handboken ”Visa ditt rätta jag” för utveckling av det personliga varumärket. Hon lanserade nyligen konceptet ”Ambassador Branding” för utveckling av gott och framgångsrikt ambassadörskap. Anna-Karin är också konstnär och friluftsäventyrare, med förkärlek för höga berg.

Lyssna gärna till Anna-Karin Lingham i sina 3mintalk (hänvisning till Youtube)

Välkomna hälsar styrelsen

Köp gästbiljett