MIJ akademi – uppdragsutbildning Social Media Manager

MIJ akademi - uppdragsutbildning Social Media Manager
2020-03-2309:00

Syrgasvägen 3, 55302 Jönköping

Den 23/3 drar vi i gång igen den uppskattade uppdragsutbildningen: Social Media Manager med Anna Wildefjord på Knockify. (Se referenser nedan). I utbildningen kommer även Helena Hjalmarsson på Din webbstrateg att hålla i Analys och utvärdering.

Se hela schemat och omfattning via: marknadsforeningen.org/mij-akademi/smm-social-media-manager

Referenser från tidigare omgång som kördes hösten år 2018

“En fantastiskt inspirerande och rolig kurs som utmanade mig själv till att verkligen bli bättre på sociala medier. Kursen gav mig handfasta tips på hur jag ska tänka utifrån mitt perspektiv och inte bara rent generellt. Anna är otroligt duktig på det hon gör och hon brinner verkligen för detta vilket smittade av sig. En kurs jag gärna går igen bara för att det var så kul.”

Andreas Hofstedt, Ydre-Grinden AB

__________________________________________________________________________________________________________________

“I djungeln av sociala medier så hjälpte Anna verkligen mig att få en bra grund att stå på. Superbra tips och trix, genomgång av plattformarna och hur man annonserar och vad man ska tänka på. Och framförallt bra verktyg för att ta fram en strategi och en plan för att kunna planera och följa upp sitt arbete.”

Amanda Vallin, addPeople

“Utbildningen till SMM Manager gav mig en oerhört bra grund att stå på i mitt arbete med sociala medier. Att få möjligheten att ställa ”de dumma frågorna” och få utförliga svar tycker jag var toppen. Jag uppskattade också alla de konkreta verktyg som vi fick som jag nu kan använda mig av i mitt dagliga arbete.”

Anki Söderström, Elmia AB

Du tar med dig ett riktigt projekt in i utbildningen, så vi tillsammans kan implementera arbetssätt, teknik och kommunikation du får med dig.

I slutet av utbildningen så genomgår man ett test och därefter blir deltagaren som klarat testet diplomerad.

Utbildningen är 10 ggr 3 h/gång och faktureras separat.

Är du en MIJ medlem så är kostnaden för utbildningen 12.000 kr/deltagare. Är du inte medlem så är du välkommen att delta ändå. Kostnaden för icke medlem är då 15.600 kr.

Du anmäler dig till helena@dinwebbstrateg.se, ange utbildningens namn i ämnesraden

Lägg till i kalendern 2020-03-23 09:00 2020-03-23 11:00 Europe/Stockholm MIJ akademi – uppdragsutbildning Social Media Manager Ett evenemang av Marknadsföreningen i Jönköping Syrgasvägen 3, 55302 Jönköping Marknadsföreningen i Jönköping linus@redcapesit.se

Köp årsmedlemskap