Lunchmöte på Hooks herrgård

Hooks herrgård- Mij
2014-10-2712:00

Hooks Herrgård

Tre mil utanför Jönköping ligger Hooks Herrgård. Den här tisdagen träffas vi där och blir bjudna på lunch samt föreläsning.

Under lunchen kommer Jonas Sjöqvist, försäljningschef på Hooks Herrgård, berätta om marknadsföring och försäljning i hotell- och konferensvärlden. Han kommer bl.a. att beröra teman som spa i tiden, komplex försäljning vs. ordermottagning och ”First Impression”.

Efter avslutad lunch kan ni som önskar får en visning av det nyöppnade Hooks Herrgård Spa & Fitness.
När du som MiJ-medlem deltar i denna nätverksträff, erhåller du ett presentkort på dagspa för en person mån-fre, värde 395 kr, så att du kan komma tillbaka vid ett annat tillfälle och njuta av Hooks Herrgård Spa & Fitness.

Välkommen!

Lunchen är kostnadsfri för MiJ:s medlemmar. Anmäl ditt deltagande till anmalan@marknadsforeningen.org senast den 1 oktober.

OBS! Ange namn och kontaktuppgifter till din gäst vid anmälan.

Från den 1 oktober njuta av ett helt nytt SPA på 1.300 kvm. Du kan simma i en 20 meter lång swimmingpool och ta ett avkopplande bad i varma och kalla källor. Det finns ett bastu-landskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning.

Förutom spa erbjuder Hooks Herrgård två golfbanor, en modern konferensanläggning med 20 konferenslokaler och 105 hotellrum med totalt 239 bäddar.201