Frukostevent med b.la Google den 10/5 – Ditt digitala marknadsstöd – så får du affärsnytta!

Frukostevent med b.la Google den 10/5 - Ditt digitala marknadsstöd - så får du affärsnytta!
2019-05-1007:30

GRO36, Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

MIJ är medarrangör till ett frukostevent med Gustav Radell på Google den 10/5

Arrangörer: Google, addPeople (initiativtagare till eventet), Handelskammaren, MIJ och Almi

Eventet riktar sig till: VD/Ägare och Styrelsemedlemmar

Information

I en digitaliserad värld är det avgörande att hänga med i utvecklingen. Gustav Radell, marknadschef på Google, ger dig konkreta tips på hur du som VD eller styrelsemedlem kan öka affärsnyttan i ditt företag.

Efter föreläsningen med Gustav på Google rundar vi av med en paneldiskussion. I panelen finner ni bland annat Gustav, men också lokala aktörer som arbetar dagligen med digitaliseringsfrågor på lednings- och styrelsenivå. Samtliga berör digitaliseringens utmaningar, frågor om utveckling och den ständiga förändringen. Vi har valt att plocka in personer med helt olika bakgrunder för att få vidden av möjligheter.

Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till panelen, så glöm inte att skicka din fråga till amanda@addpeople.nu

PSST! – Tror du på tur?
Tror du på tur? Då har du ännu en anledning att komma denna morgon, eftersom du har chans att vinna fina priser!

7.30-08.15 Frukost & mingel

8.15-09.30 Föreläsning & paneldiskussion

Paneldebatten består av:

Gustav Radell – Head of Consumer Marketing Google Northen Europe

Helena Hjalmarsson – VD och Medgrundare till Din Webbstrateg

Per Gerleman – Ansvarig för nya investeringar i Herenco

Mats Liljegren – Sälj och Affärsutvecklingschef för Svenska Elkedjan

Peter Hellgren – Grundare och VD på Consid AB

Moderator för eventet:

Johanna Donker – Rådgivare och Strategiaktivist på Almi Företagspartner i Jönköping samt Ordförande i MIJ |Marknadsföreningen i Jönköping