MIJ Frukostevent: Juridisk rådgivning i skuggan av Covid-19 – Insatt AB

MIJ Frukostevent: Juridisk rådgivning i skuggan av Covid-19 - Insatt AB
2020-10-2907:30

Guvernören, Vallgatan 3, Jönköping

NYHET: Nu även som digitalt event!

Välj om du vill träffas på plats på Guvenören för frukost och mingel innan eller om du vill krypa upp på en skön plats och se föreläsningen hemifrån. Anmäl dig som vanligt på marknadsforeningenjonkoping@gamil.com! Ange om du deltar på plats eller digitalt.  Till dig som vill delta digitalt skickar vi ut anslutningslänk innan föreläsningens start.

 

Agenda

07:30-08:00 Frukost och mingel

08:00-08:10 MIJ Styrelse hälsar välkommen och presenterar ett fullspäckat höst-schema. Nu startar livestreamen på Youtube.

08:10-09:00 Julia Sander – Juridisk rådgivning i skuggan av Covid-19

 

Flera månader har förflutit med Covid-19 som dagligt samtalsämne och vi vågar påstå att inget bolag eller verksamhet har lämnats oberörd.

Under denna morgon kommer vi, under ledning av bolagsjuristen Julia Sander, prata om vad som är viktigt att tänka på vid affärer i en fortsatt osäker omvärld.

  •  Vad får Covid-10 för konsekvenser för kommersiella avtal?
  • Vad ska man tänka på vid ingående av nya avtal och vad kan man göra med sina befintliga avtal?
  • Vad omfattas av force majeure och hur tillämpas dessa i förhållande till kunder och leverantörer i ljuset av Covid-19?
  • Covid-19 och marknadsföring? Vad ska man tänka på?

Julia är jurist på Insatt – Din bolagsjurist och arbetar huvudsakligen med avtalsrätt kopplad till inköp och sälj, marknadsrätt och e-handelsrätt. Under våren och sommaren har hon i den dagliga kontakten med sina kunder diskuterat och rådgivit kring åtgärder och anpassningar med anledning av pandemin för att tackla utmaningar och för att minska den negativa effekten så mycket som möjligt.

Key notes

Vill du titta tillbaka på Julias briljanta tips eller missade du hela föreläsningen? Lugn. De viktigaste punkterna finns här:

MIJ Frukostevent: Juridisk rådgivning i skuggan av Covid-19 - Insatt AB