New Retail – föreläsning om framtidens handel med Fredrik Hammargren.

Fredrik Hammargården
2018-01-2307:30

RC Hotel

Alla verkar ha missförstått framtidens handel – Nya studier krossar Alexander Bards och massmedias spådomar av butiksdöden.

Traditionella butiker har länge haft stora utmaningar med att konkurrera mot den snabbt växande e-handeln och många har talat om butiksdöden.

Nästan alla svenska dagstidningar har skrivit om det nya fenomentet och i maj förutspådde framtidsfilosofen Alexander Bard en massiv butiksdöd under 2017, som följd av den ökade e-handeln. Alexander Bard kallar fenomenet för “online shopping tsunami”.

Ny forskning om framtidens handel, studier om kunders köpbeteenden och strategier från några av världens främsta handelsprofiler påvisar däremot raka motsatsen.

Välkommen till en forskningsbaserad föreläsning med konkreta tips om framtidens handel och nya begrepp som “New Retail”.

Datum och tid: 23/1- 2018
Plats: RC Hotel

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i Marknadsföreningen, 250 SEK för icke-medlemmar.

Observera att anmälan är bindande och att en kostnad på 120 SEK faktureras dig som uteblir, oavsett medlemskap eller ej.