Digital infrastruktur på ett enkelt sätt – Yellow Solution

Digital infrastruktur på ett enkelt sätt - Yellow Solution
2020-09-1007:30

Jönköping

När våren 2020 går till historien som en prövning vill vi plocka fram de små ljusglimtarna – vilka lärdomar kan vi ta med oss in i framtiden? Och som en blixt från en klar himmel slog den ner: Vikten av en stabil och användarvänlig digital infrastruktur.

Mer om föreläsningen kommer inom kort.

Om Yellow Solution

Yellow är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar.
Med erfarenhet vågar de utmana kunderna att följa med på en resa där de tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.

Vision
Yellow ska på ett professionellt och tryggt sätt leverera digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.

Digital infrastruktur på ett enkelt sätt - Yellow Solution

Köp årsmedlemskap