Frukostevent: Digital infrastruktur på ett enkelt sätt – Yellow Solution

Frukostevent: Digital infrastruktur på ett enkelt sätt - Yellow Solution
2020-09-1007:30

DoSpace, Östra Storgatan 9, Jönköping

Förändring och utveckling av IT-system har alltid gått fort. Just nu går den fortarare än någonsin. Systemen blir fler och fler, AI och Maskininlärning är i dag en stor del av de system som vi använder dagligen.

På frukosteventet svarar Jonas och Johan från Yellow Solution på frågor som:

  • Stödjer din befintliga IT-miljö vår digitala strategi med nya affärsmodeller och ökade kundkrav, eller måste du tänka om?
  • Måste jag göra stora investeringar i nya system och hur gör du för att alltid ligga i framkant utan att byta system hela tiden?
  • Hur får du en stabil och framtidssäkrad plattform som företaget kan växa och utvecklas i för att vara konkurrenskraftig på morgondagens marknad?
  • Är det bara stora företag med miljardomsättning som kan använda AI och Maskininlärning? Vi förklarar AI och ML på ett enkelt sätt, visar tillämpningar och lösningar där ni kan dra nytta av all denna teknik i era verksamheter till låga kostnader, utan en hel serverpark.

Med en hel del konkreta exempel får du lära dig hur dagens kraftfulla webbaserade system kan hjälpa dig att utveckla ditt företag för morgondagens behov utan enorma investeringar i IT-system.

Om Yellow Solution

Yellow är ett tjänsteföretag som tillsammans med framgångsrika företag skapar konkurrenskraft och driver tillväxt med moderna systemlösningar.
Med erfarenhet vågar de utmana kunderna att följa med på en resa där de tillsammans skapar verksamhetseffekter genom digitalisering.

Vision

Yellow ska på ett professionellt och tryggt sätt leverera digitala plattformar och system som uppfyller kraven för nästa generations användare. Automatiserade, Intelligenta, Enkla och Kostnadseffektiva.

 

Information om covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för ett säkert event. Allas hälsa och trygghet är en stor del i planeringen av eventet. Skulle du därför känna av symptom på covid-19 ber vi att du stannar hemma.

 

Just nu pågår en uppdatering av vår tekniska plattform. Detta gör att bokningssystemet inte fungerar som vanligt. Anmäl dig till eventet här:

Mejla in din anmälan här