Äntligen dags att lyssna till Work System som vann Guldstickan förra året!

2019-09-0307:30

Industrivägen 11B, 560 29 Tenhult

Då var det dags att få lyssna till Stefan Sonéus på Work System om deras fantastiska framgångsresa.

För er som missade så vann Work System priset som årets marknadsförare och fick ta emot Guldstickan.

Motivering från Juryn:

”Årets vinnare hjälpte juryn att definiera Guldstickans image. För här har vi företaget som gör allt rätt i sin marknadsföring. De har valt att köra på sin egen väg och håller sig stadigt kvar på den vilket har gett en iögonfallande affärsmässig effekt 2018!
Det är lättare sagt än gjort att skapa ett framgångsrikt Employer Brand, inifrån och ut, men årets vinnare har lyckats att involvera hela företaget i sin marknadsföring och är därmed en inspirationskälla för andra.”

Det kommer bjudas på enklare fralla med kaffe, Välkomna!

//Styrelsen

Lägg till i kalendern 2019-09-03 07:30 2019-09-03 09:00 Europe/Stockholm Äntligen dags att lyssna till Work System som vann Guldstickan förra året! Ett evenemang av Marknadsföreningen i Jönköping Industrivägen 11B, 560 29 Tenhult Marknadsföreningen i Jönköping linus@redcapesit.se

Köp gästbiljett

Köp årsmedlemskap